Медицински транспорт за трудноподвижни хора

Медицински транспорт за трудноподвижни хора

Медицински транспорт за трудноподвижни хора – какво да потърсим и защо? Възрастните хора и онези, които в резултат от злополука, заболяване или операция са по-трудноподвижни, имат определени нужди при придвижване на по-големи разстояния и транспортирането често пъти им създава доста големи затруднения.

Обикновено, те рядко напускат дома си, тъй като това е голямо изпитание както за тях самите, така и за техните близки, които се опитват да им създадат колкото е възможно по-големи удобства.

Частните линейки са на разположение на нуждаещите се от медицински транспорт

Когато на силно неподвижен човек се наложи да бъде откаран до дадено лечебно заведение, където да му бъдат направени изследвания или да му се проведе някакво лечение, частните линейки могат да помогнат много.

С предварителна заявка (вижте на Emergency.bg) те могат да се отзоват в най-удобния ден и час, така че да може човекът да бъде в лечебното заведение както се очаква по график.

Линейките разполагат с всички удобства, където болният да легне удобно, а в самото превозно средство има цялата необходима медицинска апаратура, в това число и условия за правене на ЕКГ, ако е необходимо.

Линейките, разбира се, се обслужват от най-добрите и опитни екипи, съставени само от медицински лица, които знаят как да реагират в случай на по-сериозна и напрегната ситуация.

Наличие на инвалидна количка

Ако трудноподвижен или човек с по-висок процент инвалидност трябва да посети дадено лечебно заведение за извършване на някакви изследвания, тогава трябва да се има предвид, че частната спешна помощ няма да остави човека до входа на лечебното заведение просто така.

Почти всяка частна линейка разполага с инвалидни колички, които могат да бъдат използвани от пациента за да стигне той по-лесно до мястото, където трябва да му бъдат направени изследванията (пример за това може да е правенето на рентгенова снимка, която няма как да се направи у дома).

Всичко за комфортния медицински транспорт на болния

Частната неотложна помощ предлага на пациентите всички необходими удобства за тяхното максимално комфортно транспортиране от едно място до друго, независимо от случая.

Линейките са снабдени дори с климатична инсталация, която позволява да се поддържа вътре комфортна атмосфера, така че човекът да не се чувства зле при много ниски или много високи температури.