Обувки цени

Обувки цени и всичко друго, което ни чака през зимата

Обувки цени не е онова, което интересува всеки човек. По-скоро въпроса е – колко ще бъде студена зимата. За много от нашите съграждани на север, зимата може да бъде по-продължителна и доста люта. Това от една страна е страхотна новина за земеделците, но за обувките и настроенията ни, не е чак толкова желателна.

Ако е имало зима, в която сте били със студени крака, знаете колко е важно това човек да има топли и удобни обувки, но нас и ни интересуват цените им, тъй като не винаги това, което искаме е по джоба ни. Ето за това днес се консултирахме със Stemanelli.com, за да установим какво точно ни чака през зимата на 2021 и как най-добре да изберем новите си зимни обувки.

Какви обувки цени и стоки ни чакат през зимата на 2022-ра

Интересното, е че по виртуалните щандове на много магазини ще видим познати обувки, малко са местата като Stemanelli, на които ще видим нещо ново. Но целта тук е да купим удобни и топли обувки, подходящи за ежедневно носене, които ще издържат повече от 1 сезон, и то да го направим за добра цена.

Важно встъпление тук е и дали въобще е възможно да се вземат качествени, издръжливи и удобни обувки на добра цена. Реално, да но човек трябва да знае какво точно търси, кое му харесва и да не се спира на първото нещо, тъй като много често външния вид залъгва, дори при познатите марки и производители.

На мода през този зимен сезон ще бъдат обувките с по-дебел ток, като платформата изобщо не ни ограничават относно цветовете и формите, които са налични нагоре. Тази платформа е изключително стабилна за стъпване на лед, тъй като токът е по-широк в своята основа и предлага по-добро сцепление.

По-ниските платформи ще бъдат налични и за господата, които търсят изчистена и стилна кожена обувка, като към нея най-добре ще отиват по-тъмните и наситени цветове като бордото и класическото черно или сиво.

От една страна тези цветове са класически и са естетически издържани навсякъде, от друга страна са една идея по-лесни дамски боти за пране и поддръжка през мрачната зима.

Време ли е за нови обувки за зимата или може със старите

Един начин да разберем дали обувките от миналата година са все още годни, е да погледнем шевовете и подметката. Това са най-важните сегменти от една обувка, тъй като шевовете държат продукта заедно, а подметката показва дали обувката ще ви даде сигурност или не.

Важните точки на подметката, за която да следите, е там където пада стъпката ви най-често. Ако предимно стъпвате на възглавничките на краката си, то там трябва да следите за подметката, ако е изтъркана, значи е време за нови обувки цени.