SEO – оптимизацията за Google в България е важна за всеки бизнес, защото това е най-лесният и бърз начин търсещите стоки и услуги да ви намират!

В България ежедневно се организират над 4 милиона търсения на ден. Сами може да си представите мащабите, в които може да прерасне бизнеса ви, ако достига дори и до 0,1% от всички тях! А това са 4000 търсения дневно!

За да улесним възможността да достигнете до тези хора, ние от optimizacia.eu взехме решение да предложим иновативна услуга, по-различна от всички останали SEO услуги, които се предлагат от конкуренцията.

Офертата е лимитирана до първите 10 сайта, които се възползват от нея, тъй че не мислете дълго време!

Каква е офертата?

Оптимизация на сайт/онлайн магазин по 1 ключова дума, при която има не повече от 100 000 резултата при търсене в Google.

Вие ни подавате ключовата дума и ако тя е в посочения диапазон, можем да стартираме работа. Ако надхвърля посочената цифра, ще Ви предложим подходящ заместител.

Каква е цената?

Цената е фиксирана – 100 лева на месец за минимум 3 месеца ангажимент. При заплащане наведнъж на тази сума се ползва допълнителна 5% отстъпка.

Има ли гаранция?

Ако в рамките на тези 3 месеца няма подобрение в позицията на сайта по посочената дума ще ви възстановим заплатената сума!

Офертата е с изтекъл срок на годност!

Ако желаете да се възползвате от офертата, моля използвайте тази контактна форма:

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон:

Сайт за оптимизация (задължително)

Коя е ключовата дума? (задължително)

Съобщение: