izrabotka i seo optimizaciaSEO (Sеarch Engine Optimization) в превод означава буквално оптимизация за търсещи машини. Търсещите машини са т. нар. търсачки или Google, Yahoo, Bing, Yandex и т.н. 

С какво се занимава SEO?

Целта на тази услуга е да оказва влияние върху резултатите в търсачките. С други думи целта е да се манипулират резултатите с цел определени сайтове да се показват на по-предни позиции от други. В случая манипулацията може да се раздели на две – правилна и неправилна. Каква е разликата?

  • При правилната манипулация на резултатите изкарвате релевантни и качествени сайтове на челни позиции при съответно търсене. Например, когато се напише в Google „счетоводни услуги София“ да излезе на първо място сайт, който предлага тази услуга на това местоположение.
  • При неправилната манипулация на резултатите се получава едно много странно „нещо.“ Например търсите „производител на млечни продукти София“, а на първо място се позиционира сайт, който няма нищо общо с търсенето Ви. Примери много, защото има прекалено много „добри“ оптимизатори в България.

В момента ние предлага промоция на нашите SEO услуги и те започват от 90 лева! При изпращане на запитването сами може да решите колко да вложите за оптимизация в полето, което оказва какъв бюджет решавате да реализирате. Също така ние няма да ви задължаваме да подписвате договор, освен ако самите вие не го желаете. Резултати ще получите 100%, но всичко зависи от търпението и желанието, което имате.

Какви методи и техники се използват при SEO оптимизацията?

Съществуват три големи групи техники, чрез които се постигат резултати, а именно:

  • blach hat seo – черни техники за оптимизация, които са забранени от Google и сайтовете, които ги използват биват наказвани и дори изваждани от резултатите в Google;
  • gray hat seo – сиви техники за оптимизация. Това са междинна група от техники, които нито са позволени, нито са забранени от търсачките за използване. В някои случаи могат да доведат до положителен резултат, а в други – отрицателен;
  • white hat seo – бели техники за оптимизация. Това са най-правилните и позволени техники и методи за качествена оптимизация. Те са позволени от Google и при използването им се достига до челни позиции.

Какво обхваща SEO?

Оптимизацията на сайтове за търсачки обхваща два основни раздела:

  • On Page – вътрешна оптимизация или това е работата по самия програмен код на сайта. Това по никакъв начин не бива да Ви притеснява, тъй като става дума за допълнителни редове в кода, които се отнасят за Google, не са видими за човека и по никакъв начин няма да променят визията на уеб сайта Ви. Има определени случаи, когато може да се променят някои елементи от структурата на сайта, но това е резултат от договорености между собственик и оптимизатор.
  • Off Page – външна оптимизация или работа извън сайта. Тази част включва изграждането на входящи линкове и връзки към сайта или това е т.нар. Link Building процес. При него се набавят множество линкове с цел покачване на позициите на уеб сайта. Има голямо значение по какъв начин ще бъде изградена Линк Билдинг стратегията на уеб сайта, тъй като това предопределя бъдещото развитие.

Колко време е необходимо да подейства?

Оптимизацията на сайтове е необходимо да се знае, че по никакъв начин не е еднократен процес. Ако желаете да се възползвате от подобни уникални услуги за вашия бизнес, то трябва да бъдете търпеливи и очаквате резултатите в бъдеще. За да е качествена една seo оптимизация, то е необходимо всичко да се случва бавно. На вас ще ви изглежда ли нормално, ако за един месец се натрупат 500 входящи връзки от други сайтове към вашия? Много се съмнявам. В някои случаи резултатите започват да се забелязват в първите седмици, докато в други браншове е необходимо да минат няколко месеца. За максимално добри резултати е най-добре да наемете специалисти за поне 6-12 месеца. Почти винаги обаче започвате да виждате видими резултати още след първите 1-2 месеца работа, но това зависи от трудността и нивото на конкуренция.

Колко струва seo оптимизацията?

Ако желаете резултати във времето е необходимо да приготвите достатъчен бюджет. От години SEO представлява част от маркетинговата политика на редица малки и големи фирми по цял свят. В България има голям брой хора, които могат да Ви предложат на безценица тази услуга. Познайте какво ще получите в замяна! Потърсете в Google „seo оптимизация на сайт“ и прегледайте поне 10-15 различни сайта. Избягвайте най-ниските предложения, защото те наистина няма да Ви помогнат. Спрете се на средната или на една от по-високите цени, които срещнете. На тези хора можете да се доверите в най-голяма степен, тъй като те имат портфолио, опит, знания и умения. 

Защо да изберете нас за оптимизацията на уеб сайта или онлайн магазина си?

Няма да Ви убеждаваме в нашите умения. Прекалено самопохвално и ненатурално ще изглежда. Разгледайте какво предлагаме, сравнете ни с конкуренцията, поискайте консултация и ако се убедите в нашите възможности и знания, то може да поискате оферта. Това, което наистина можем да Ви обещаем, е упорита, ежедневна и правилно извършена оптимизация. Това е единственото обещание, което може да бъде дадено от seo специалист.

В момента ние предлага промоция на нашите SEO услуги и те започват от 90 лева! При изпращане на запитването сами може да решите колко да вложите за оптимизация в полето, което оказва какъв бюджет решавате да реализирате. Също така ние няма да ви задължаваме да подписвате договор, освен ако самите вие не го желаете. Резултати ще получите 100%, но всичко зависи от търпението и желанието, което имате.

Изпратете запитване още днес:

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон:

Сайт за оптимизация (задължително)

Колко искате да плащате за SEO (задължително)

Съобщение: