Фулфилмънт ползи

Фулфилмънт – ползи за дребния онлайн бизнес

Често срещана заблуда е, че фулфилмънт центровете са от полза само за големите магазини. Това не е вярно и всъщност дребните търговци могат да се облагодетелстват от тази услуга не по-малко.

Ще разполагате с повече време

Спестяването на ценно време определено е най-същественото предимство, тъй като повече няма да има необходимост да тичате до куриерския офис с един или два колета след всяка малка поръчка.

Спестеното време ще можете да инвестирате в разработването на проекта. Ще изграждате маркетингови стратегии, ще обмисляте какви реклами да направите, ще можете да помислите и за това дали да не включите и нови продукти.

Ще спестите пари

С помощта на услугата фулфилмънт ще можете наистина да постигнете големи икономии на средства. Ще спестявате от това, че не са ви необходими служители, които да обработват вашите поръчки, когато бизнесът ви започне да нараства.

Не може да се сравни инвестицията във фулфилмънт дори и с малка част от разходите, които бихте имали по поддръжката на даже и един служител на трудов договор.

И не на последно място, ще спестите пари от това, че благодарение на фулфилмънта, вие ще имате достъп до много по-евтини и качествени куриерски услуги, тъй като благодарение на голямата бройка поръчки, които правят, фулфилмънт центровете се радват на преференциални условия.

Можете да реагирате много по-бързо

Тъй като във фулфилмънт център в България винаги има хора, ще можете да изпълнявате поръчките си 24 часа в денонощието, а не когато ви е удобно или имате свободно време за това. Така колетите ще достигат до вашите клиенти много по-бързо.

Край с проблемите с мястото за съхранение

Всеки един фулфилмънт център ще ви осигури достатъчно пространство, на което да съхранявате своите артикули, с които извършвате дейността си. Край с претрупания хол, камарите с кашони и запълнения с инвентар гараж.

Навременно и качествено изпълнение на услугата

Онлайн търговците, които използват и разчитат на услугата фулфилмънт, имат уникалната възможност да предложат на своите клиенти едно много добро и стабилно ниво (вижте в BigArena.net).

Тъй като в центровете работят много хора, те поддържат едно корпоративно ниво с неизменно качество. Вероятността за допускане на грешка е стотици пъти по-малка, отколкото в случай, че се заемат с работата си сами.