Еротичното бельо

Става ли еротичното бельо за ежедневно носене

Има жени, които цял живот не са докосвали еротичното бельо и в един момент на 30 или 40 годишна възраст получават случайно подобен подарък, който променя всичко. Според повечето дами, които са имали досег с този тип артикули, носенето на еротично бельо е толкова силно въздействащо, че бързо се превръща в нещо, без което не могат.

Това кара много представителки на нежния пол да задават въпроса дали еротичното бельо може да се ползва не само по специални поводи при планирането на романтична вечер с любимия, но и за носене в ежедневието.

Какво представлява еротично бельо

Преди да отговорим на въпроса дали еротичното бельо става за всекидневно носене, трябва да отговорим на въпроса какво е еротично бельо и кое го отличава от другите видове артикули.

Еротичното бельо прилича в някои отношения на ежедневното, но се отличава с това, че е по-изрязано, показва повече от женското тяло и поднася гледката по по-елегантен начин. Обикновено има части, които са изцяло от дантели и те преобладават, а понякога е възможно дори да има допълнителен отвор в интимната област или изобщо да не я прикрива.

Цветовете също имат значение. Обикновено оскъдното еротично бельо е в червено и черно, като това са основните цветове, в които този тип артикули се предлагат.

Става ли еротичното бельо за всеки ден

Не всеки вид еротично бельо е подходящо за всеки ден, тъй като някои артикули няма как да се скрият лесно под дрехите (винаги се подават от някъде) и може да са доста неудобни. Например ако сядате на барбарони ще ви е доста трудно да прикриете какво бельо сте подбрали днес. Да не говорим за това, че към някои комплекти има крилца, пухчета, верижки и други всевъзможни еротични аксесоари.

Голяма част от артикулите, обаче, могат без проблем да се носят на ежедневна база (вижте предложенията на Sexo.bg). Важното в случая е да огледате внимателно артикула, кройката, материята и разбира се – да подберете точния размер.

Много видове бикини, сутиени и жартиери са изработени от нежни материи (много често присъстват памучните платове, ликрата и други подобни). Разбира се, трябва да споменем и дантелите, които са много типични. Всички те позволяват да се използват постоянно, като дори предлагат удобство, каквото много други артикули не могат да осигурят.